Aparatele vin fiert permit prepararea rapidă și ușoară a unei băuturi tradiționale de iarnă. Au un design modern și funcțional, cu un rezervor transparent și gradat, un robinet de servire, un termostat reglabil și un sistem de siguranță. Fierbatoarele de vin sunt ușor de curățat și depozitat, fiind un accesoriu practic și plăcut pentru sezonul rece.
-Economisești timp și efort. Nu trebuie să supravegheați constant focul sau să amestecați vinul într-o oală. Aparatul de vin fiert face totul pentru dumneavoastră, în mod automat și sigur.
Fierbatorul are un termostat reglabil, care vă permite să setați temperatura dorită a vinului. De asemenea, aparatul de vin fiert are un filtru integrat, care reține condimentele și evită depunerile în băutură.
Vă permite să serviți vinul fiert în orice moment. Aparatul de vin fiert are o capacitate mare și o funcție de menținere a căldurii, care vă asigură că aveți mereu vin fiert proaspăt și delicios la îndemână.
Deși îl folosiți doar pentru a încălzi apa, trebuie să curățați aparatul în mod regulat. Este normal ca, după un timp, să se formeze un strat de calcar pe elementul de încălzire. Cu cât acest strat este mai gros, cu atât afectează mai mult performanța elementului de încălzire. Ar trebui să detartrați distribuitorul de apă caldă din când în când, astfel încât să fie mai ușor de curățat. Decalcifierea se poate face cu un detartrant, dar puteți, de asemenea, să aduceți la fierbere un amestec de oțet și apă și să îl lăsați timp de 15 minute. După aceea, scurgeți toată apa și clătiți bine cu apă curată pentru a îndepărta mirosul și gustul de oțet.