Descoperă oferta de mașini de sigilat și vidat caserole disponibilă online pe direca.ro. Vă punem la dispoziție o gamă variată de echipamente profesionale pentru sigilarea și vidarea caserolelor.

Mașinile de termosigilat și vidat sunt echipamente profesionale folosite pentru sigilarea și vidarea alimentelor în caserole. Sunt folosite în special de către companiile de catering, servicii de livrare, hoteluri și restaurante, măcelării și supermarketuri. Procesele de termosigilare și vidare prelungesc durata de valabilitate a alimentelor, prevenind oxidarea și conservând umiditatea, gustul și aroma acestora.

Ce alimente puteți vida și termosigila?

Cu ajutorul aparatelor de termosigilat și vidat, puteți sigila în vid toate alimentele și felurile de mâncare: lactate, legume și fructe, carne crudă și fiartă, pește și alte fructe de mare, caserole cu mâncare gata preparată, orez și produse din aluat.

Avantajele termosigilării caserolelor

Tipuri de mașini de sigilat și vidat caserole

Există mai multe tipuri de echipamente pentru ambalarea alimentelor în mod igienic, acestea sunt: aparat de sigilat manuale, mașină de termosigilat caserole, mașină termosigilat și vidat caserole automată