Presele manuale de hamburger permit prepararea rapidă, simplă și eficientă, oferind avantajul servirii de hamburgeri proaspeți și gustoși de fiecare dată. Folosind presa de hamburger, chifteaua rămâne mereu fermă, uniformă și perfect rotundă. Cu ajutorul aparatelor de făcut hamburgeri, se pot prepara hamburgeri de vită, de pui, de porc, chiar și burgeri vegani.
Tipuri de prese pentru hamburger
Vă punem la dispoziție 2 tipuri de prese de hamburger: Presa de hamburger simplă pentru uz casnic, cu ajutorul mânerului de pe capac se împinge carnea în jos, luând forma suportului rotund și cu striații pentru o gătire rapidă și aspect de grill. Presa de hamburger manuală verticală pentru uz profesional cu un mecanism de pârghie; coborâți placa de presiune în suportul de inox, unde este așezată carnea, obținându-se întotdeauna același diametru, aceeași grosime și aceeași formă perfect rotundă.
Prepari hamburgeri perfect uniformi de fiecare dată
Presa de hamburgeri vă permite să obțineți rapid și eficient exact aceeași formă perfectă, același diametru, aceeași grosime de carne pentru hamburger, de fiecare dată.
Curățare și întreținere
Este de la sine înțeles că trebuie să curățați corespunzător o presă de hamburger după utilizare. Piesele intră în contact direct cu carnea sau cu legumele, așa că este important să păstrați aparatul curat și igienic. Din fericire, curățarea preselor de hamburger este foarte ușoară. Părțile individuale sunt fabricate din oțel inoxidabil și pot fi spălate cu ușurință. Odată ce toate piesele sunt din nou curate și uscate, puteți monta totul la loc cu aceeași ușurință.