Bufet cald – Soluția ideală pentru servirea preparatelor calde in Unitatile de alimentatie publica Un bufet cald este un echipament HoReCa special conceput pentru păstrarea și prezentarea preparatelor la temperaturi...
Filter
  • Bufet Cald 3 GN 1/1 Tip Bain Marie

    0 out of 5
    8.536,76 lei + TVA (10.158,74 lei cu TVA)
  • Bufet Cald 3 GN 1/1 Tip Bain Marie

    0 out of 5
    8.601,43 lei + TVA (10.235,70 lei cu TVA)
  • Bufet cald 4 GN 1/1 tip bain marie

    0 out of 5
    8.989,46 lei + TVA (10.697,46 lei cu TVA)
  • Bufet cald tip bain marie 4 GN 1/1

    0 out of 5
    9.671,01 lei + TVA (11.508,50 lei cu TVA)
  • Bufet cald tip bain marie 4 GN 1/1

    0 out of 5
    9.720,76 lei + TVA (11.567,70 lei cu TVA)
  • Bufet Cald Bain Marie

    0 out of 5
    18.352,04 lei + TVA (21.838,93 lei cu TVA)


Ce este un Bain Marie?

Bain Marie este un aparat pentru incalzirea mancarii, creat pentru a mentine mancarea gatita gata de servit pentru o perioada lunga de timp.
Adesea numit, baia de aburi sau boilerul dublu, un Bain Marie este de obicei un echipament mare, compatibil cu normele gastronomice si este folosit ca parte a unui bufet cu autoservire sau a unei zone cu servire asistata. Sunt disponibile versiuni pe gas sau electrice, precum si variante cu incalzire umeda sau uscata.

Citeste in continuare...