Bufet cald – Soluția ideală pentru servirea preparatelor calde in Unitatile de alimentatie publica Un bufet cald este un echipament HoReCa special conceput pentru păstrarea și prezentarea preparatelor la temperaturi...
Filtru
  • Bufet Cald 3 GN 1/1 Tip Bain Marie

    0 out of 5
    9.107,55 lei + TVA (10.837,98 lei cu TVA)
  • Bufet Cald 3 GN 1/1 Tip Bain Marie

    0 out of 5
    9.176,55 lei + TVA (10.920,09 lei cu TVA)
  • Bufet cald 4 GN 1/1 tip bain marie

    0 out of 5
    9.590,53 lei + TVA (11.412,73 lei cu TVA)
  • Bufet cald tip bain marie 4 GN 1/1

    0 out of 5
    10.317,65 lei + TVA (12.278,00 lei cu TVA)
  • Bufet cald tip bain marie 4 GN 1/1

    0 out of 5
    10.370,72 lei + TVA (12.341,16 lei cu TVA)
  • Bufet Cald Bain Marie

    0 out of 5
    19.579,12 lei + TVA (23.299,15 lei cu TVA)


Ce este un Bain Marie?

Bain Marie este un aparat pentru incalzirea mancarii, creat pentru a mentine mancarea gatita gata de servit pentru o perioada lunga de timp.
Adesea numit, baia de aburi sau boilerul dublu, un Bain Marie este de obicei un echipament mare, compatibil cu normele gastronomice si este folosit ca parte a unui bufet cu autoservire sau a unei zone cu servire asistata. Sunt disponibile versiuni pe gas sau electrice, precum si variante cu incalzire umeda sau uscata.

Citeste in continuare...