Bufet cald – Soluția ideală pentru servirea preparatelor calde in Unitatile de alimentatie publica Un bufet cald este un echipament HoReCa special conceput pentru păstrarea și prezentarea preparatelor la temperaturi...
Filter
  • Bufet Cald 3 GN 1/1 Tip Bain Marie

    0 out of 5
    8.535,73 lei + TVA (10.157,52 lei cu TVA)
  • Bufet Cald 3 GN 1/1 Tip Bain Marie

    0 out of 5
    8.600,39 lei + TVA (10.234,46 lei cu TVA)
  • Bufet cald 4 GN 1/1 tip bain marie

    0 out of 5
    8.988,38 lei + TVA (10.696,17 lei cu TVA)
  • Bufet cald tip bain marie 4 GN 1/1

    0 out of 5
    9.669,84 lei + TVA (11.507,11 lei cu TVA)
  • Bufet cald tip bain marie 4 GN 1/1

    0 out of 5
    9.719,59 lei + TVA (11.566,31 lei cu TVA)
  • Bufet Cald Bain Marie

    0 out of 5
    18.349,82 lei + TVA (21.836,29 lei cu TVA)


Ce este un Bain Marie?

Bain Marie este un aparat pentru incalzirea mancarii, creat pentru a mentine mancarea gatita gata de servit pentru o perioada lunga de timp.
Adesea numit, baia de aburi sau boilerul dublu, un Bain Marie este de obicei un echipament mare, compatibil cu normele gastronomice si este folosit ca parte a unui bufet cu autoservire sau a unei zone cu servire asistata. Sunt disponibile versiuni pe gas sau electrice, precum si variante cu incalzire umeda sau uscata.

Citeste in continuare...