Proiectul DIRECA

DIRECA este un proiect rezultat in urma celor 15 ani de experienta acumulata in domeniul vanzarii echipamentelor HORECA. Magazinul nostru on-line www.direca.ro este gandit astfel incat sa raspunda nevoilor tot mai exigente ale clientilor, aflati in cautare de informatii cat mai exacte si detaliate despre produsele comercializate de noi.

Suntem o echipa tanara, care isi propune sa valorifice cat mai eficient facilitatile oferite de mediul online, scopul fiind acela de a inlatura barierele – determinate de distanta – dintre client si produs.

Experienta acumulata de-a lungul anilor impune un standard ridicat de calitate pentru produsele comercializate, echipamentele aflate in oferta noastra au trecut in prealabil, printr-un proces riguros de testare si aprobare.

Oferim o gama variata de utilaje si echipamente pentru hoteluri, restaurante, catering, cofetarii, pizzerii, patiserii, cafenele, macelarii, carmangerii, magazine alimentare, sali de evenimente, fast food etc.

DIRECA raportul optim calitate pret

Respectarea standardelor de calitate, promptitudinea si seriozitatea aratata colaboratorilor nostri, precum si interesul manifestat in scopul stabilirii unui raport cat mai avantajos intre pretul si calitatea produselor, fac din compania noastra un furnizor responsabil in domeniul HoReCa.

Ne implicam activ cu toata priceperea si cunostintele acumulate, pentru a va pune la dispozitie produse inovatoare si solutii pentru toate segmentele de pret, concentrandu-ne atentia pe promptitudine in relatia cu clienti nostri. Punem mare accent pe respectarea termenelor de livrare, deoarece suntem constienti ca timpul pierdut, inseamna bani pierduti, produsele noastre ajung in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp la destinatie.

DIRECA inseamna Diversitate, Inovatie, Respect fata de clienti, Eficienta, Calitate si Accesibilitate.

Obiective si valori DIRECA

Ne propunem sa dam un plus de valoare afacerilor clientilor nostri, prin comercializarea de echipamente si utilaje ce corespund celui mai inalt standard de calitate si performanta. Obiectivul nostru central, fiind acela de a tine pasul cu noutatile din domeniul industriei alimentare, pentru a fi in masura sa asiguram partenerilor nostri cele mai variate si eficiente solutii, adecvate necesitatilor lor.

Selectam cu atentie, de pe piata mondiala, produsele ce corespund celor mai inalte standarde de calitate, in scopul de a oferi echipamente si utilaje premium la preturi competitive.

Pentru toate produsele comercializate de noi oferim garantie, conform reglementarilor in vigoare, iar prin intermediul partenerilor nostri, punem la dispozitia cumparatorului piese de schimb si service.
Valorile fundamentale pentru noi sunt: performanta, corectitudinea, seriozitatea, punctualitatea, sinceritatea si respectul reciproc. Membrii echipei noastre sunt implicati cu daruire si responsabilitate, pentru a raspunde cat mai promt nevoilor si exigentelor clientilor nostri.

Despre furnizorii si colaboratorii nostri

Experienta acumulata in cei 15 ani de activitate, ne-a ajutat sa selectam o gama variata de echipamenete HoReCa de la producatori de top din intreaga Europa, colaboram fructuos cu furnizori din tari ca: Italia, Germania, Spania, Franta, Belgia, Cehia si Ungaria. Produsele din oferta noastra reprezinta rezultatul unei selectii riguroase, bazate pe: calitate, fiabilitate, performanta si nu in ultimul rand, costuri reduse in exploatare.