Butuc transat carne – Alegerea ideală pentru prelucrarea sigură și eficientă a cărnii Categoria butuc macelarie cuprinde echipamente esențiale pentru afacerile din industria alimentară și HoReCa, special proiectate pentru activitățile...
Filter
  • Butuc taiat carne cu blat din polietilena 400x400x880 mm

    0 out of 5
    1.363,53 lei + TVA (1.622,60 lei cu TVA)
  • Butuc de taiat carne

    0 out of 5
    1.592,45 lei2.338,91 lei
  • Butuc taiat carne 400x400x900 mm

    0 out of 5
    1.706,91 lei + TVA (2.031,22 lei cu TVA)
  • Butuc taiat carne 500x500x900 mm

    0 out of 5
    2.095,06 lei + TVA (2.493,12 lei cu TVA)
  • Butuc taiat carne 600x600x900 mm

    0 out of 5
    2.662,37 lei + TVA (3.168,22 lei cu TVA)

Descoperă oferta noastră de butuci de tranșat carne, vă punem la dispoziție o gamă variată de echipamente profesionale de tip HoReCa. Butucii de tăiat carne profesionali sunt folosiți pentru prepararea cărnii, peștelui sau altor alimente în măcelării, carmangerii, bucătăriile profesionale garantând respectarea condițiilor de igienă.

Tipuri de butuci de carne

Butucul pentru tăiat carne are un blat non-absorbant de tăiere, realizat din polietilenă sau lemn, care protejează lama cuțitelor.

Blatul din polietilenă are calități superioare comparativ cu blatul tradițional din lemn. Polietilena este un material antibacterian și non-toxic garantează o igienizare maximă în contactul direct cu alimentele. Are rezistența mărită la crăpare, rupere, deformare, de asemenea, este insipid și inodor și are o uzură foarte mică.

Blatul din lemn sunt considerate ca cele mai prietenoase pentru cuțite, datorită structurii poroase a lemnului, acestea nu strică lama cuțitului. Pe de altă parte, lemnul se pătează mai ușor, păstrează mirosurile și aromele, astfel că este recomandat ca imediat după folosire să fie igienizat, iar spălarea în mașina de vase nu este recomandată. Pentru a arăta mereu ca nou, blatul din lemn, trebuie tratat cu ulei special și curățat cu produse care nu deteriorează lemnul.

Curățare și întreținere

Întreținerea butucului pentru tranșat carne variază în funcție de materialul din care este realizat și de modul în care este utilizat. Iată câteva sfaturi generale pentru întreținerea butucului pentru tranșat carne:

  1. Curățare după fiecare utilizare: Curățați butucul cu apă călduță și săpun după fiecare utilizare pentru a evita acumularea grăsimii și a bacteriilor.
  2. Evitați folosirea ustensilelor ascuțite: Nu folosiți ustensile ascuțite pentru curățare, deoarece acestea pot zgâria suprafața butucului.
  3. Uscare completă: Asigurați-vă că butucul este complet uscat înainte de a fi depozitat.
  4. Depozitare adecvată: Depozitați butucul într-un loc uscat și curat, ferit de umezeală și de uzură.
Echipamente necesare pentru prelucrarea cărnii

Să prelucrați carnea proaspată în bucătăria proprie este o modalitate prin care vă puteți diferenția de alte restaurante, având mereu posibilitatea de a prepara rețete culinare după cum doriți. Vă recomandăm urmatoarele echipamente necesare pentru prelucrarea cărnii: mașina de tocat carnecutter carnemalaxor de carne , afumători electrice profesionale și aparat de umplut cârnați.

Citește mai multe pe blogul nostru