Echipamente necesare pentru prelucrarea carnii intr-o bucatarie profesionala
Sa prelucrati carnea proaspata in bucataria proprie este o modalitate prin care va puteți diferentia de alte restaurante, avand mereu posibilitatea de a prepara retete culinare dupa cum doriti.
Direca.ro va recomanda urmatoarele echipamente necesare pentru prelucrarea carnii: masina te tocat carne, cutter carne, malaxor de carne , afumatori electrice profesionale , butuci transat carne si aparat de umplut carnati.
Fie ca sunteti proprietarul unei carmageri, restaurant sau unitate de tip fast food, o masina de tocat carne, nu trebuie sa lipseasca din bucataria dvs.
Masinile electrice de tocat carne se regasesc intr-o varietate diversa de capacitate de productie, incepand cu 20 kg/ora si pana la 600 kg/ora, astfel in functie de nevoile dvs, le puteti folosi atat pentru uz casnic, cat si intr-o bucatarie profesionala. Avantajul acestor masini de tocat carne profesionale este ca sunt concepute cu o multitudine de accesorii optionale: palnie pentru carnati, accesorii de stors sau de zdrobit rosii.
Dar daca doriti sa produceti o cantitate mai mare de carnati, atunci va recomandam sa folositi un aparat de umplut carnati profesional realizat din otel inoxidabil, cu capacitatea cilindrului cuprins intre 5 si 55 de litri. In functie de nevoiele dvs, puteti sa alegeti un aparat de facut carnati manual, electric sau hidraulic.
Pe langa masina de tocat carne electrica, va recomandam si cutter-ul de carne care este un echipament extrem de versatil, dotat cu cutite care taie si omogenizeaza carnea rapid si eficient. Acest utilaj este ideal pentru prepararea carnii de micii sau carnati.
Un alt echipament pentru prelucrarea carnii este malaxorul de carne pe care puteti sa-l folositi la omogenizarea si amestecarea carnii tocate. In functie de cantitatea dorita, se poate alege un malaxor de carne manual pentru cantitati mai mici sau un malaxor de carne electric in cazul in care doriti sa prelucrati o cantitate de carne tocata mai mare.
Daca doriti sa aveti in meniu somon afumat, diferite tipuri de carne afumata, afumatoare de carne profesionala va ajuta sa obtineti preparete din carne afumate într-un mod autentic și tradițional.
Direca.ro va pune la dispozitie o varietate de echipamente profesionale pentru prelucrarea carnii de diferite capacitati, manuale, electrice si hidraulice in functie de nevoile dvs.
-
Afumatoare profesionala din inox electrica 8 rafturi
Prețul inițial a fost: 3.919,35 lei.3.531,40 leiPrețul curent este: 3.531,40 lei. + TVA (4.202,37 lei cu TVA) -
Malaxor carne manual 20 litri, otel inoxidabil
Prețul inițial a fost: 935,07 lei.845,55 leiPrețul curent este: 845,55 lei. + TVA (1.006,20 lei cu TVA) -
Masina tocat carne profesionala 120 kg/h
Prețul inițial a fost: 1.507,06 lei.1.432,45 leiPrețul curent este: 1.432,45 lei. + TVA (1.704,62 lei cu TVA) -
Masina tocat carne profesionala TS12 fonta, 200 kg/ora trifazica
2.720,67 lei + TVA (3.237,60 lei cu TVA)
-
Aparat carnati electric 10 litri inox
Prețul inițial a fost: 2.467,00 lei.2.342,66 leiPrețul curent este: 2.342,66 lei. + TVA (2.787,77 lei cu TVA) -
Cutter carne profesional 12 litri de banc
16.030,56 lei -
Malaxor carne electric de 28 litri
Prețul inițial a fost: 7.430,86 lei.6.958,35 leiPrețul curent este: 6.958,35 lei. + TVA (8.280,44 lei cu TVA) -
Mașină pentru umplut cârnați inox 7 litri, 5 pâlnii incluse
880,36 lei + TVA (1.047,63 lei cu TVA)
Lasă un răspuns