Cutter Carne – Performanță și Eficiență pentru Prepararea Cărnii Un cutter carne este un echipament esențial în industria alimentară, destinat mărunțirii și procesării rapide a cărnii pentru obținerea celor mai...
Filter
  • Cutter carne 6,4 litri profesional de banc

    0 out of 5
    4.583,26 lei + TVA (5.454,08 lei cu TVA)
  • Cutter carne 22 litri profesional cu suport

    0 out of 5
    10.211,57 lei + TVA (12.151,77 lei cu TVA)
  • Cutter carne 6 litri profesional de banc

    0 out of 5
    14.565,92 lei
  • Cutter carne profesional 12 litri de banc

    0 out of 5
    16.038,94 lei
  • Cutter carne profesional 12 litri de banc

    0 out of 5
    16.725,68 lei + TVA (19.903,56 lei cu TVA)
  • Cutter carne profesional 20 litri de banc

    0 out of 5
    20.532,63 lei + TVA (24.433,83 lei cu TVA)
  • 10%
    Cutter profesional de inox

    Cutter Profesional 40 litri

    0 out of 5
    Prețul inițial a fost: 29.261,23 lei.Prețul curent este: 26.335,11 lei. + TVA (31.338,78 lei cu TVA)

Descoperă oferta de cuttere pentru carne disponibilă online pe direca.ro. Vă punem la dispoziție o gamă variată de echipamente profesionale pentru carmangerie.

Cutterele profesionale pentru carne sunt proiectate în special pentru utilizarea în industria cărnii (carmangerii, măcelării) și bucătării profesionale. Aparatul profesional este perfect pentru tocarea, mărunțirea și amestecarea simultană a cărnii, ierburilor, peștelui și a altor ingrediente.

Cuttere profesionale: Simple, rapide și sigure de folosit

Cutterul de carmangerie funcționează prin rotirea cuțitelor de tăiere, montate pe un ax și acționate de un motor electric. Controlul tăierii se poate realiza prin reglarea adâncimii de tăiere și prin selectarea vitezei de rotație a lamelor de tăiere. Pentru a mărunți cât mai eficient fibrele de carne, se adaugă și fulgi de gheață. Majoritatea modelelor de cuttere pentru carmangerie au dispozitive de siguranță pentru a preveni accidentele.

Beneficiile utilizării unui cutter de carne profesional

  • Eficiență: Cutterul de carne profesional poate mărunți carnea mult mai rapid decât o tăietură manuală, crescând astfel eficiența procesului de prelucrare a cărnii.
  • Consistență: Se obține o tocare sau pastă uniformă, ceea ce poate fi important atât din punct de vedere al aspectului, cât și al gătirii uniforme a produselor.
  • Siguranță: Este mai sigur decât tăierea manuală a cărnii, deoarece permite tăierea cu mai puțină forță fizică și reduce riscul accidentelor.
  • Durabilitate: Fiind un echipament solid, poate fi utilizat în mod regulat pentru o perioadă lungă de timp.

Echipamente necesare pentru prelucrarea cărnii

Direca.ro vă recomandă următoarele echipamente necesare pentru prelucrarea cărnii: mașină de tocat carnecutter carnemalaxor de carneafumători electrice profesionale și aparat de umplut cârnați.

Citește mai multe pe blogul nostru….