Ce este o supiera electrica?
Supiera electrica este un echipament profesional extrem de versatilă care poate fi găsită în aproape orice bucătărie comercială. Cunoscute...
Supiera electrica este un echipament profesional extrem de versatilă care poate fi găsită în aproape orice bucătărie comercială. Cunoscute...
Controlerul Dixell este un termostat digital pentru instalatii frigorifice de refrigerare si congelare. Termostatul are si o intrare digitala configurabila,...
Sa aduci aroma Parisului in cafeneaua sau in cofetaria ta poate fi o provocare, de asemenea si alegerea echipamentelor potrivite...
Sa prelucrati carnea proaspata in bucataria proprie este o modalitate prin care va puteți diferentia de alte restaurante, avand mereu posibilitatea...
Sous Vide este o tehnica de preparare a alimentelor in vid, la temperaturi joase, din ce in ce mai populara...
Gratarul fry-top nu trebuie sa lipseasca dintr-o bucatarie profesionala si este una dintre cele mai bune modalități de a...
Intelegand care este cea mai buna tava de pizza, pentru tipul de pizza pe care il doriti, vă va ajuta...
Indiferent ce tip de mașină de gheață aveti, este necesar curatarea si sterilizarea perioadica a aparatului, deoarece orice elemente...
Un cuptor cu convectie este un cuptor dotat cu un sistem de ventilare (2 sau 3 ventilatoare) si un sistem...
Feliatoarele de mezeluri sunt echipamente profesionale utilizate in carmangerii, fast-food, restaurante,
Trimite-ne un mesaj
