-
Malaxor carne 75 Kg cu suport
14.172,79 lei + TVA (16.865,62 lei cu TVA) -
Malaxor carne cu 2 palete 50 Kg cu suport
20.159,40 lei + TVA (23.989,69 lei cu TVA) -
Malaxor carne 95 Kg
21.512,98 lei + TVA (25.600,45 lei cu TVA) -
Malaxor carne electric 88 litri cu suport
21.627,43 lei – 22.314,18 lei -
Malaxor carne electric 110 litri cu suport
22.791,91 lei – 23.478,66 lei -
Malaxor carne electric 163 litri cu suport
29.271,18 lei – 30.470,50 lei -
Malaxor carne electric 250 litri cu suport
33.142,82 lei + TVA (39.439,96 lei cu TVA)
Descoperă oferta de malaxoare de carne profesionale disponibilă online pe direca.ro. Vă punem la dispoziție o gamă variată de malaxoare pentru carne manuale sau electrice de diferite capacități.
Malaxoarele de carne au o funcționalitate versatilă: potrivite pentru marinarea cărnii, a peștelui, a cărnii de pasăre etc., sunt special concepute pentru amestecarea produselor alimentare, a hranei pentru animale sau altor ingrediente.
Beneficiile utilizării malaxorului pentru carneIndiferent dacă trebuie să condimentezi, marinezi, amesteci, malaxorul de carne este ajutorul tău pentru prepararea cârnaților, hamburgerilor, preparatelor din pește și legume. Malaxoarele de carne profesionale sunt echipamente versatile concepute pentru malaxarea, condimentarea cărnii sau pentru amestecarea produselor alimentare, a hranei pentru animale sau altor ingrediente.
Folosirea malaxoarelor de carneMalaxoarele de carne manuale sunt folosite pentru a malaxa cantități mici de carne. Deschideți capacul și adăugați cantitatea dorită de carne sau alte ingrediente. Apoi adăugați condimente sau orice alte ingrediente pentru a da mâncării dumneavoastră un plus de aromă. Închideți capacul și folosiți mânerul. Acest lucru va pune paletele de amestecare în mișcare, amestecând carnea și condimentele. Continuați să învârtiți de mâner până când carnea ajunge la textura dorită. Malaxoarele de carne electrice sunt concepute pentru a malaxa cantități mari de carne sau ingrediente într-un timp foarte scurt și fără efort.
Curățarea și întreținerea malaxorului de carne profesionalCarcasa, paletele de amestecare și capacul sunt fabricate din oțel inoxidabil și sunt foarte ușor de curățat. Este important să curățați bine malaxorul de carne după fiecare utilizare. Scoateți piesele din aparat pentru a curăța rezervorul. Îndepărtați resturile mari de alimente cu o cârpă uscată. Apoi utilizați o cârpă umedă, apă caldă și puțin detergent ușor pentru a curăța bine rezervorul. După curățare, uscați totul bine cu o cârpă moale și montați din nou malaxorul de carne.
Echipamente profesionale necesare pentru prepararea cărniiDireca.ro vă recomandă următoarele echipamente necesare pentru prelucrarea cărnii: mașină de tocat carne, cutter carne, malaxor de carne, afumători electrice profesionale și aparat de umplut cârnați.